Digital Advisor bliver til Adtraction

Svenske Adtraction har købt Digital Advisor. For dig som partner eller annoncør giver det helt nye muligheder. Fælles for alle gælder det, at du får et endnu stærkere netværk med endnu flere partnere og annoncører, som dækker bredere end tidligere. Samtidig får du markedets bedste platform, med helt nye muligheder for at skabe vækst.

Vækst din forretning med de bedste marketingpartnere

For at lykkedes med din markedsføring er det altafgørende at finde de rigtige salgskanaler online, der rammer din målgruppe på bedste vis.

Med Digital Advisor/Adtraction får du en bred vifte af marketingpartnere, som alle er klar til netop at vækste din forretning. Sammen udvælger og planlægger vi hvilke partnere der netop matcher dit brand og dine behov bedst. Vores partnere dækker alt fra contentsites, sammenligningssider, influensers, cashback, apps, SEM og fordelesprogrammer.

Vi er performancebaserede, hvilket betyder at du kun betaler, såfremt du får trafik fra os som konverterer til salg/leads/sign-ups eller hvad end dit mål er. 

Oplev nye muligheder med
vores nye full service platform

Efter vores sammenlægning med Adtraction får du adgang til vores full service platform, som allerede benyttes af en bred vifte af virksomheder. Både af store kendte brands, men også unge fremadstormende brands, som er nye indenfor performance marketing.

Med platformen får ud adgang til et utal af dygtige marketingspartnere, ligesom vi søger for at optimere din kampagne, håndtere den tekniske support mv. Vi har et erfarent team som hjælper dig hele vejen igennem og du vil hurtigt opleve hvordan du let opsætter tracking og bliver kørende i løbet af kort tid.

Lær mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at komme i kontakt med værdifulde marketingpartnere

Ved at sende forespørgslen accepterer jeg privatlivspolitikken.